UR FRIEND ALWAYS

Thursday, 8 December 2011

TAK SABAR RASANYE

SITUASI 1:)


lpas hbis paper SPM ni xthu la nk wt pe, jran rmah lme dlu ialah sdare ayah. iyka pggl dye mak long. dua kli da dia jmpe ayh tnye psal iykada hbis pper ke blom, dye offer iyka kjew dkat office dye dkat TM BANGSAR tu. rse truja and gmntar dan xsbar nk kje an. so, dye kte kt ayh klau iyka nk kje dtg la jmpe beda (mak long). so, mlam ni cdang igt nk jmpe dye. hrap2 ayh nk ikot skali, sebab nk g sorg2 kn cm xsdap je. hope, kje dye bg tu cool and gaji pon ley than. amin. nk crik duit bnyak, sbb nk tmbah kn pndpatan. huhu. nk sambong blaja.


SITUASI 2:)


hari jmaat esok brsmaan dgn 9 sept 2011, nk blek kmpong. dlam kol 3 ptg amik mak dkat office and tros blek kmpong. dkat kmpong iyka ( Melaka ) ada buat pesta air 9, 10 and 11 dec, dgr2 mcm best an. so truja and sgt3 xsbar skrg ni. hope pesta air tu mnarik and mnghibur kn ati semua org. so, dgr2 jgk sya blek K.L hari selasa. lme tu, and dgn itu, dlam bbrapa hari sya xdpt nk post ape2. rindu nk menaip nnti, tpi xpe. klau brksemptan iyka curi2 prgi on9. huhuhu....


THANKZ FOR U COZ SUDI BACA BLOQ IYKA YG SRBE KEKURANGAN NI

No comments:

Post a Comment